Zonguldak 1 Şubesi

Vali Tutulmaz'dan Sendikamıza Ziyaret

Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, sendikamızı ziyaret etti. Ziyarette Memur-Sen'e bağlı iş kolu başkanları, yönetim kurulları ve kadın komisyonları hazır bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanımız Kamuran Aşkar, Sayın Valimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  belirterek; “Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük sendikası olarak olmazsa olmazımız; milletle barışık sendikacılık yapmaktadır. Memur-Sen’in kurulduğu andan itibaren önceliği milletin değerleri ve devlet millet kaynaşması olmuştur. Bu kapsamda devletimizi temsilen Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz‘ı Memur Sen' de aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Zonguldak Valimiz Sayın  Mustafa Tutulmaz ise toplumumuzun en önemli temsil makamlarından olan STK' lara büyük önem verdiklerini belirtti. "Her meslek camiası bir örgütlenme içerisinde güç elde eder veya elde etmeye çalışır. Memur-Sen de memurlarımızın yetkili sendikasıdır. Biz kendilerine bugün iade-i ziyarete geldik kendilerine ilimizle ilgili önerileri varsa onları dinleyeceğiz." dedi.

Ziyarette başta Zonguldak'ın eğitim sorunları olmak üzere çeşitli konularda istişareler yapıldı.

Sayın Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.