Zonguldak 1 Şubesi

Ereğli Temsilciliğimiz İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Kdz. Ereğli Eğitim-Bir-Senimiz, yetki sürecini ve gündemi değerlendirmek amacıyla işyeri temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Ereğli Kahverengi Cafe'de gerçekleşen kahvaltıya işyeri temsilcilerimiz yoğun ilgi gösterdi. İlçe temsilcimiz Ziya Babal, yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek yetkide istikrar için emek harcayan tüm işyeri temsilcilerimizi ve üyelerimizi tebrik etti.

Babal, 19 Haziran'da yapılacak İLKSAN seçimlerine de değindi. 19 Haziran'da tüm Türkiye ile birlikte Ereğli'de de değişime inananların sandıkta iradelerini göstereceklerini, ifade etti. "İlksan’da değişim zamanı gelmiş, sandığı ayağa kaldırmak üzere üye iradesi harekete geçmiştir." diyen Babal, "Sandık, yükümüz değil gücümüz olacaktır. Sandığa sahip çıkmak için şimdi sandığa gitme zamanıdır. Aday olan üyelerimize başarılar diliyor, değişim iradesinin sandığa yansıyacağına inanıyorum." dedi.

Ereğli ilçesi İlksan İlçe Temsicisi adayları Oya Üzmez ve Hasan Gülhan da İlksan seçim süreçleri ile ilgili bilgilendirme yaptılar.