Zonguldak 1 Şubesi

AKDEMİR'DEN MEMUR-SEN E ZİYARET

Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Muharrem Akdemir ve ekibi sendikamızı ziyarette bulundu. Eski bir eğitimci olarak Eğitim-Bir-Sen'i ve Memur-Sen'i yakından takip ettiğini belirten Akdemir, "Kamuran Aşkar'ın Zonguldak sorunlarını takip eden irdeleyen birisi olduğunu bilmekteyim" dedi. Akdemir sözlerine şöyle devam etti. Sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimleri yönlendirmede büyük etkisi olmaktadır, bu bağlamda bizlere ilimizin ihtiyaçlarını hatırlatmakta Memur-Sen camiası büyük katkıda bulunmuştur. 3 yıllık başkanlık süremde Zonguldak için en iyisini yapmak için mücade ettim. Bu 3 yıllık süre benim açımdan çok çabuk bitti. Çoğu projelerimi tamamlayamadığımı, Zonguldak halkının bir 5 yıl daha süre vermesi halinde, yeni projelerle birlikte halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğimi buradan belirtmek istiyorum. Sizlerden de bana ve ekibime destek vermenizi istirham ediyorum.

Muharrem Akdemir ayrıca, Zonguldak halkının bir kaç ay sonra doğal gaz ile tanışacağını, başlangıç olarak Site halkının kömür alışverişi yapmamasını belirtti.

Sendika başkanımız Kamuran Aşkar ise, ziyaretlerinden dolayı Akdemir'e teşekkürlerini sunarken, bizler üyesini düşünen, üyesiyle düşünen bir sendikayız. Önceliğimiz bizi Türkiye'de ve Zonguldak'ta 1. sendika yapan üyelerimize hizmettir. İlimiz için yapılan yeniliklere, kazanımlara her zaman destek vermişizdir. Bizler siyasi bir amaç gütmeden, kazananın Zonguldak olacağı bir 31 Mart sabahına uyanmak istiyoruz. Kim kazanırsa kazansın sonucunda Zonguldak Halkının kazanacağı bir iradenin mevcut olmasını istiyoruz. Bu bağlamda size ve ekibinize seçimlerde başarılar dilerim. diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonrasında Başkanımız tarafından Muharrem Akdemir'e merhum Akif İnan hocamızın kitaplarından oluşan bir hediye takdim edildi.