Zonguldak 1 Şubesi

Gökçebey Temsilciliğimizden Birlik ve Dayanışma Yemeği

Gökçebey Temsilciliğimizden Birlik ve Dayanışma Yemeği

Gökçebey Ereza Otel’de yapılan “Birlik ve Dayanışma Yemeği”ne Şube Başkanımız Kamuran Aşkar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sadettin Dede ve  Harun Akgül; Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürleri Veli Ceng, Özkan Yıldırım ve Özkan Poyraz; il ve ilçe yönetim kurullarımız ile üyelerimiz katıldı.

Güneş: Gücümüzü Birlikteliğimizden Alıyoruz

Programın açılış konuşması Gökçebey Temsilcimiz Erdoğan Güneş tarafından yapıldı. Konuşmasında kamu görevlilerinin örgütlü mücadelesinin önemine vurgu yapan Güneş, Türkiye’nin en büyük sendikası olarak gücümüzü birlik ve beraberliğimizden aldığımızı söyledi.

Aşkar: Kazanım Sendikacılığının Adıdır Eğitim-Bir-Sen

Şube Başkanımız Kamuran Aşkar yaptığı konuşmada bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Gökçebey Teşkilatımıza, İlçe Başkanımız Erdoğan Güneş’e, ilçe yönetim kurulumuza ve katılımcılara teşekkür etti. Eğitim-Bir-Sen olarak ülkemizde sendikal mücadele ile üyelerimize önemli kazanımlar elde ettik, diyen Aşkar konuşmasını “Yetkili olduğumuz hizmet kolunda üyelerimizin ekonomik ve sosyal kazanımlarını arttırmanın yanı sıra ülkemizin demokratik hayatına da önemli katkılar sağlıyoruz. Sendikal hak ve özgürlüklerin gelişmesinin ülkemizin demokratik seviyesinin yükselmesine bağlı olduğunu biliyoruz. Bu bakımdan ekmek mücadelesinin aynı zamanda demokrasi mücadelesi olduğu bilinciyle demokrasinin gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde sürdürdü. Kamuran Aşkar, Gökçebey ilçemizden Çaycuma ilçemize tayini çıkan Şube Müdürümüz Özkan Yıldırım’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Program sonunda Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü iken Çaycuma ilçemize Şube Müdürü olarak atanan Özkan Yıldırım’a plaket takdim edildi.