Şube Başkanımız Kamuran Aşkar, Ereğli'de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen yazarlık atölyesi belge töreni ve kapanış programına katıldı. 

Programda bir konuşma yapan Aşkar, ülkemizin kültür ve sanat alanında önemli hamlelere ihtiyacı olduğunu ifade ederek bu tarz nitelikli programları çok önemsediklerini belirtti. Etkinliğe katılan öğrenciler arasından büyük şair ve yazarlar çıkacağına olan inancını belirten Kamuran Aşkar, okul idaresini ve emek verenleri tebrik etti. Aşkar konuşmasında iki günlük atölye çalışması şeklinde gelişen bu etkinlikte görev alan şair ve yazar Mehmet Şeker, şair ve yazar Doç. Dr. Bahtiyar Aslan ve portre-deneme yazarı Fahri Tuna'ya da teşekkür etti. Kamuran Aşkar konuşmasında nitelikli insan nitelikli sanatla, nitelikli kültürel atmosferle ortaya çıkar, dedi.

Bu tür etkinliklerin sayısının artması, sanat dilinin kültür havzamızla yakınlaşması en büyük temennimizdir diyen Aşkar, ağustos ayında emekli olacak olan okul müdürü Hüseyin Uysal'a da fincan takımı hediye etti.